Sommar kväll i september

Idag har det verkligen känts som sommar! Vi grillade innan idag, jag och Emmson tog en promenad och just nu sitter vi här och snajsar till bloggen, ser lite tråkig ut just nu... Ska snart titta på film.
 Hoppas ni haft en toppen lördag.
Ciao!
 
( en bild på en liten Emma och Amanda)
 
 

Fredag med dem bästa ♥

Nu är det äntligen FREDAG! Slutade vid två idag och har sedan tillbringat dagen på stan med Emma, Ebba och Vickan. Fick ett riktigt toppen köp, en stickad tröja som kommer bli super mysig i vinter. Visar den när jag ska använda den. Vi tog även en liten fika på Lorensberg.
 
Ha en mysig fredag, för det ska jag ha ♥
 
 
 

Konfirmations träff

För ett litet tag sen kom jag hem från en konfirmations träff i Varbergs kyrka. Det var information om när läger och olika träffar skulle vara och man fick skriva in sig. Det var väldigt många där idag och de flesta skulle gå på Apelvikens kyrka, vilket även jag ska göra. Kommer bli roligt att träffa och lära känna nya personer och lära sig mer om sin religion...
Ska sätta mig med läxan en stund innan jag somnar helt ;)
     (En gamal bild, men idag var det faktiskt en riktigt skön kväll)
 

Glad tjej på Kvarnagården

Hej Allihopa! Idag hade vi "lekdag" i skolan och gick runt på en massa stationer.
På eftermiddagen bar det iväg till stallet för att rida Lukas. Idag var det fokus på böjda spår, skänkelvikningar, bogen in, samt att hitta knapparna. Han blev jätte fin idag och jag var riktigt lycklig!
 
Efter ridningen fick jag också en liten mys stund med Archie. Har saknat han jätte mycket! Det känns som om det var en evighet sen jag red han.
Tänkte till baka en stund på hur det var när jag hade han på halvfoder... kommer ihåg våran första dressyr tävling, km i dressyr då vi kom tvåa och alla dressyr lektioner som han helst INTE ville vara på i början... vi har tillsammnans våra rekord i hoppning och en massa roliga minnen. Du var verkligen en lärorik häst att rida och hantera! Men även om jag inte rider dig nu så är jag glad att du finns där och du kommer alltid att vara Amandas lilla gulleplutt...
 
      (Bild på Archie fotat av Sanna Matsson)
 
Godnatt /Amanda