Mycket cykel

Idag har jag cyklat i princip hela dagen. På förmiddagen gav vi oss iväg på cykeltur till farmor och farfar. På hem vägen cyklade vi om mormor och morfar och hälsade på. 5 mil lång utflyckt + att man skulle cykla 1 mil sammanlagt fram och till baka till stallet på på kvällen. Rolig och bra vardags motion :) 
 
På kvällen var det familje ridning som stod på schemat. Roligt att alla fick prova på att rida Schjummis.
 
Gamal bild på när jag är ute och tränings cyklar.
 
//A

Tävlings helg

 
Hejsan allihopa!
Ursäkta för att jag inte bloggat på läääänge, men har verkigen inte haft energi eller lust att blogg för att vissa saker har kommit emellan... 
  Men i lördags fick jag en liten energi kick! Jag var på dressyr tävling med Schjummis, vår första tillsammans och min första dressyr tävling utanför ridskolan. Detta var något jag hade gått och längtat efter att få göra hur länge som helst och nu slog drömmen in.
 
Min första start gick i LC:2 vilket gick väldigt bra. Plus i kanten från första start var att vi kom tvåa!
 
Andra starten gick i LB:0 och framridningen till den starten kändes toppen! Gick inte lika bra på banan, men bra nog att jag skulle vara nöjd.
 
Så man kan samman fatta tävlingsdagen med att det var en väldigt glad och lycklig tjej som åkte hem därifrån.
 
 
Under helgen har jag även varit funktionär på Varbergs hoppet. Man blir väldigt sugen på att vara med när man ser alla duktiga ryttare rida.
 
Idag har jag varit på strand och strax ska jag cykla till stallet för att rida Schjummis...
 
Ha det bäst // A
 

Vilken härlig dag!

Idag har jag bara tagit det lugnt och njutit utav sommarlovet och solen.
 
På förmiddagen så åkte jag till stallet och red Schjummis ♥ Det blev bara skritt idag eftersom vi varit på ridläger i en hel vecka och då måste han få återhämta sig lite.
 
 
På eftermiddagen träffade jag mina fina vänner Emma, Ebba och Vickan.Vi åkte till stranden och badade. Mitt första dopp för i år vilket var väldigt skönt.
 
Hoppas ni har ett bra sommarlov // A
 

En LÄRORIK vecka!!

Igår kom jag hem efter en helt underbar ridläger vecka på stuteri MW! Jag har fått lära känna sååå många nya, härliga vänner och lärt mig en massa!! Både som ryttare och samspelet med hästen.
 
Under veckan har vi tränat väldigt mycket! Speciellt att sitta rätt, att använda sina hjälper korrekt, alltså inte överdirva, inte gräcva. Vikthjälper, att alltid ha hästen aktiv för skänkel och att så den inte "somnar". Alltså att man som ryttare är aktiv i sin ridning och inte rider runt flera varv i en gångart utan växlar tempo, gångart, gör en volt m.m.
Och det viktigaste av allt.. det är aldrig hästens fel! De blir så vi rider dem.
 
Sista dagen hade vi uppvisning för föräldrarna vilket var en kadrilj. Har aldrig ridit kadrilj innan dess så det var en väldigt rolig upplevelse. Vi hade ett bra sammspelt vi som red den, så den blev väldigt LYCKAD!
 
 Detta blir en vecka jag kommer att minnas!                                  
 
Ha det bäst! Och så kanske det kommer upp mer bilder ifrån MW snart ;) // A