Svårt, men helt fantastiskt!

Nu... bara för en stund sedan läste jag ett citat skrivet av Lori Ann Thwing, som lyder såhär. "Many horses will walk in and out of your life, but only true friends will leave hoofprints in your heart"
 
Detta är verkligen så sant, tänk alla de hästar, hundar, katter... djur, som har funnits i ens liv. Man kommer inte ihåg alla på samma sätt, men med vissa har man fått oförglömliga minnen och en oerhörd vänskap. Bara känslan av att stå så nära ett djur är helt fantastisk. När man får den där ömsesidiga tilliten känns det som om man kan göra allt tillsammans!
 
De känslor ett djur väcker i en kan nog ingen annan göra! Jag vet inte varför, men det är något som gör att man får en helt annan relation till sitt djur, och känslor för sitt djur vilket gör att man blir ledsen eller glad på ett helt annan sätt. 
 
Det finns många djur, hästar som jag fått lära känna men vissa som jag aldrig kommer att glömma. Dessa kommer för evigt ha kvar sin påverkan på mitt liv, och jag kommer för alltid att ha kvar allt de har lärt mig och gett mig under den tid... 
 
Som alla vet varar inte lyckan för evigt. Djuret kanske säljs, blir skadat... eller måste somna in...
Jag har själv varit med om detta och det var den jobbigaste tiden i mitt liv! Det är svårt, jag vet, men då måste man tänka på all den tid man har fått tillsammnans och se det från den ljusa sidan.
 
Det fick mig att tänka på hur stor inverkan ett djur har på en och fick mig att tänka tillbaka på alla de goda minnen jag har med dessa underbara varelser♥.  
 
 

Schjumm Schjumm

Hej allihopa! Idag är jag GLAD! För i förmiddags kom min sommar häst Schjumm schjumm. Ägaren Ida har hjälpt mig hela dagen med att fixa iordning på hans saker och berätta om allt jag behöver veta om honom. Det kommer verkligen att bli en lärorik sommar med mycket skoj! 
 

Förlåt för att jag inte la upp videon igår på hur jag gör min header, men jag kunde inte lista ut hur jag ska göra. Någon som har tips kanske? Och lite senare försvann den så jag får göra om ALLT. Men jaja kom gärna med tips på hur jag kan göra så dyker den nog upp snart.
 
Ha det bäst!♥ // A

Checkat stallet

Idag har jag varit i det stall jag kommer att tillbringa min sommar i. Om bara några dagar kommer min sommarhäst och flyttar in. Det ska bli så himla roligt och lärorikt att få prova på att ha egen häst!
Så idag var vi där och fixade lite olika saker... 
 
På eftermiddagen var vi hos min farmor och farfar och fikade och på kvällen tog jag och min lillasyster oss en cykeltur. Det är så skönt att ha SOMMARLOV!! 
(Förra årets ridläger, på bästaste Ricki ♥)

Glad midsommar!

Idag är det midsommar afton och jag har spenderat min dag hemma. Först på förmiddagen köpte jag och min lilla syster midsommar kransar, älskar verkligen att bära de, det känns så sommrigt! Vid två tiden kom några vänner (till familjen) hem till oss. Vi har haft tips promenad, lekt lekar och ätit god mat. Vad har ni hittat på idag? :)
 KRAM // A

Börjar blogga!

Hej och välkomna till min blogg! Jag heter Amanda Almér och är 14 år. På min blogg kommer ni tt få läsa om min vardag, ridning och annat smått och gott. Jag kommer att berätta lite mer om mig i ett senare inlägg... Idag har jag varit på gekås med Alice och Linnéa, vi har shoppat inför ridlägret vi ska på i sommar. BARA 10 DAGAR KVAR!
KRAM // A
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.